ANSJOVIS i hummersås. Direktinlagd svensk skarpsill, kryddad i burken.
Utvald fin råvara. Vikt pr burk ca 1/2 kg. Bruttovikt 0,590 kg. Fraktgottgörelse.
23 U 400 ... 1.15
ANSJOVIS skinn- o. benfri.
Prima svensk ansjovis, skuren i filéer och inlagd i hummersås. Vikt pr ask c:a 180 gram. Bruttovikt 0.210 kg. Fraktgottgörelse.
23 U 403 ... 80 öre
En delikatess -
MUSSLOR I SMÖR, användas naturell eller uppfrästa. Bruttovikt 0,190 kg.
23 U 423 ... 1.-
Gott till gratinering av fisk -
MUSSLOR I
BULJONG. Utmärkt kvalitet.
Bruttovikt 0,210 kg.
23 U 469 ... 75 öre
HERRING i tomat. Utvald svensk småsill, lättrökt och inlagd i tomatsås. Vikt pr ask c:a 325 grain. Bruttovikt 0.400 kg. Fraktgottgörelse.
23 U 416 ... 95 öre
Portugisiska
SARDINER Utmärkt god inläggning i tomat eller olja.
Bruttovikt 0,320 kg
23 U 455 i tomat,
- 456 i olja ... 90 öre
"La
Rose", portugisiska SARDINER i olivolja. En utmärkt god och delikat inläggning, Bruttovikt 0,210 g
23 U 468 ... 95 öre
SARDINER. Utmärkta Svenska sardiner i tomatsås, Vikt pr ask ca 170 gram.
Bruttovikt 0.200 kg. Fraktgottgörelse.
23 U 413 i tomat ... 62 öre
23 U 414 i olja ... 67 öre
För finsmakare -
jugoslaviska SARDELLER i olja av bästa märke.
23 U 458 Bruttov. 0,060 kg ... 55 öre
23 U 459 Bruttov. 0,120 kg ... 1.-
FISKROM - en utsökt delikatess på smörgåsbordet.
Vikt pr ask c:a 125 gram.
Bruttovikt 0,210 kg
23 U 447 ... 75 öre
MAKRILL skuren i portionsbitar och inkokt med dillsmak. Billig och god mat. Burkens vikt c:a 500 gr.
Bruttovikt 0,600 kg. Fraktgottgörelse.
23 U 443 ... 1.05
Servera en välsmakande finess på smörgåsbordet, fin, vit
ÅL inkokt i gelé. Bruttovikt 0,310 kg.
23 U 463 ... 2.25
|