Inget frontmärke från Mörbylånga. GA > Gunnar Andersson. ^ back to TOWNS "M" in reg. 
- - - - - - - - - - - - -
MÖRBYLÅNGA. - Öland.
 Andra towns, villages./ Sveriges landskap.   Vykort p.g. down.
 
 

 

 

 

 

 

GA

Gunnar Andersson, 

Mörbylånga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
M2c      
 MÖRBYLÅNGA.      Försäljningsställen & Verkstäder. [Post card register.] 
 

 

 

 

I. Berggrens Sport- & Cykelaffär.

Mörbylånga.

Tel. 10.

 
 

 

 

 

Firman grundades 1934 av köpman H. Berg. Den var vid starten inrymd i lokaler på annan plats i samhället, men flyttades 1939 till nuvarande centralt belägna affär vid Köpmangatan. Grundaren drev där rörelsen till den 15 mars 1941, då firman övertogs av nuvarande innehavaren.

 

Affären, som sysselsätter en anställd, är välsorterad i alla till branschen hörande artiklar och försäljer bl. a. motorcyklar, cyklar, cykeldelar och tillbehör samt sportartiklar och campingutrustningar m. m. I verkstaden utföras alla förekommande reparationer.

Innehavaren har varit verksam i branschen sedan omkring 1936 och har bl. a. genomgått en bilmekanikerkurs vid Hässleholms tekniska skola.

 

Ivar Berggren är född 1915, son till Gustav Berggren o. h. h. Agda f. Pettersson samt gift sedan 1941 med Ingrid Bramstedt.

 

 
 
 
 1959  Välj bland FINDUS 7-särdeles goda kakor !   Året Runt Nr.46 1959  
 
 
 

FINDUS garanterar lyckad kaka 

...kaka efter kaka ...kaka efter kaka !

 

Undra på att Ni alltid får beröm för Edra underbart goda Findus-kakor - de blir lika lyckade varenda gång. Ändå är det så lätt att baka en Findus-kaka, som hela familjen blir stormförtjust i - tillsätt bara vatten och grädda. Tänk så skönt att när som helst kunna bjuda på en läcker sockerkaka! Eller varför inte en jättegod tårta Findus-kakan är idealisk som tårtbotten. Ni kan även göra muffins och många andra goda bakverk. Vad Ni än vill bjuda på, kan Ni göra det med Findus. 

 

 

 

Ja, Findus garanterar, att varje kaka blir lyckad, enen skulle Ni själv inte vara nöjd med Er Findus-kaka sänd det tomma kakpaketet till AB Findus, Sundbyberg och tala om var Ni köpt det så får Ni pengarna tillbaka och ersättning för portoutgiften.