Bicycle register  S                     
 SNABB > A. T. Gustavsson / Th. Gustavsson, Stockholm.  ^ back to SNABB in reg. 
- - - - - - - - - - - - -
 - Stockholm. - Uppland.
 Andra cykelmärken från Stockholm.  
 
 
Dirigent och Condor 1956

 

SNABB

TH. GUSTAVSSON

STOCKHOLM

 

 

SNABB

TH. GUSTAVSSON

STOCKHOLM

 

 

SNABB

A. T. GUSTAVSSON

STOCKHOLM

 

 

LUXOR

- Dirigent och Condor

1956 

 
Radio    
 1956     [Guide: Radio & TV.] 
 

   

 

    LUXOR RADIO reklam från  Året Runt 33/1956

LUXOR - Dirigent och Condor.

 

 

ULLA SALLERT är ers av de många belåtna Magnefon-ägarna, Under en följd av är har hon haft tillfälle att bedöma såväl ljudkvaliteten som den praktiska användbarheten. Hon ger Luxor Magnefon högsta betyg. 

 

 

LUXOR Dirigent

En ny förnämlig Luxor-modell, helt konstruerad för sitt speciella ändamål som Magnefon-möbel. Luxor Dirigent har en modern distansmottagare med bekväm tangentinställning, klangregister och alla våglängdsområden, inklusive högkänslig FM och »fiskerivåglängd». Luxor Magnefon M 110, som ingår i möbeln, är inte bara en utomordentlig inspelningsapparat utan även en förstklassig skivspelare med 3 hastigheter och sådana exklusiva finesser som rull-pick-up och automatisk nålväxling. Högtalarnas placering borrar för välljud med fulltonig effekt. 

- med Luxor Magnefon M 110 normalpris/riktpris kr. 

1 455:-

 

LUXOR  Condor

En modern musikmöbel med effektiv FM och alla övriga våglängdsområden samt den geniala skivväxlaren RT. Utöver sina många tidigare finesser, rull-pick-up, automatisk nålväxling m. m., har RT nu även fått en större och tyngre skivtallrik med ännu Jämnare gång samt en ny nålmikrofon med Hi-Fi-effekt. Dubbla högtalare svarar för en utsökt ljudåtergivning, och den strikta exteriören i mahogny eller ljus teak ankn1·ter till intentionerna i modern svensk möbelarkitektur. Luxor Condor finns för såväl växelström som allström. 

- med skivväxlaren RT normalpris!riktpris kr. 1 170:-

 

 

 

God svensk radio

Modern formgivning

Exklusivt möbelhantverk